Grijile de zi cu zi te apasa? Te simti stresat si nefericit? Fa primul pas spre o viata sanatoasa, fa o vizita la medic pentru EVALUARE PSIHOLOGICA si 1 sau 3 sedinte de CONSILIERE sau psihoterapie! Oferta se adreseaza atat adultilor, cat si copiilor!

Lei 119 În loc de 250,00 Lei Cupoane comandate 11 Oraș Bucuresti
Discount 52% Site expirat

informații

Psihologia este știința ce studiază comportamentul omului, a funcțiilor, proceselor mentale precum inteligența, memoria, experiențele interioare și subiective ca sentimente, speranțele, motivarea, procese conștiente, sau inconștiente.
Psihologia clinică este ştiinţa care studiază factorii psihologici implicaţi în starea de sănătate şi de boală. Aşadar, psihologia clinică este focalizată atât pe aspectele de promovare a sănătăţii şi prevenţie a patologiei cât şi asupra aspectelor de tratament psihologic al tulburărilor care implică în etiopatogeneză mecanisme psihologice .
Psihodiagnosticul se referă la cunoaşterea factorilor psihologici ai subiectului uman, cu relevanţă pentru diverse activităţi. Psihodiagnosticul clinic vizează cunoaşterea factorilor psihologici cu relevanţă pentru sănătate şi boală. Cunoaşterea acestor factori psihologici se realizează prin procesul de evaluare clinică în care se utilizează metode diverse precum, testarea psihologică, interviu clinic etc.
Componentele psihologice evaluate clinic pot include:
aspecte afective;
aspecte cognitive;
aspecte comportamentale;
aspecte psihofiziologice;
aspecte de personalitate;
aspecte relaţionale.
Psihoterapia se defineste printr-o serie de procedee prin care se doreste tratarea sanatatii mentale, emotionale,dar si unele afectiuni psihiatrice. Aceasta ajuta pacientul sa constientizeze care factori le genereaza anumite starile si ii ajuta sa accepte punctele forte, dar si slabe.
Psihoterapia copilului si adolescentului se axeaza pe comunicare ca ,,instrument" in depistarea si schimbarea comportamentului, sau emotiilor. De-a lungul timpului copilul, trece printr-o serie de schimbari atat fizice, cat si psihice uneori cu modificari de comportament, anxietate. Exista mai multe tipuri de psihoterapie care ajuta copilul sa depaseasca o etapa considerata de el dificila, printre care:
Psihoterapia cognitiv- comportamentala
Psihoterapia de familie
Psihoterapia de grup
Psihoterapia interpersonala
Psihoterapia prin joc
Psihoterapia psihodinamica
Hipnoza clinica.

Locație