Topeste celulita la propriu cu 5 sedinte de BIOSTIMULARE ULTRATONE si 5 sedinte de VACUUM! Poti uita de problema colaceilor de grasime si a pielii lipsite de elasticitate. Terapiile complementare sunt ideale pentru redarea fermitatii si eliminarea adipozitatilor!

Lei 249 În loc de 900,00 Lei Cupoane comandate 7 Oraș Bucuresti
Discount 72% Site expirat

informații

Evaluarea corporala este efectuata de terapeute cu experienta relevanta in este tica si remodelare corporala. Acestea au beneficiat de training de specializare sustinut de Top Line Medicals.
Scopul evaluarii este stabilirea unui plan de tratament personalizat a.i. dvs. sa puteti obtine rezultatele dorite in cel mai scurt timp.
BIOSTIMULAREA MEDITONE PRO
Tratamentul de Biostimulare cu Meditone Pro produce efecte similare cu cele ale unui efort fizic obisnuit cum ar fi aerobicul, dar nu trebuie sa inlocuiasca aceste activitati. Biostimularea imita modelul fiziologic prin care creierul actioneaza asupra diverselor organe si sisteme. Rezultatul biostimularii, din punct de vedere muscular, va fi o contractie musculara totala.
Pe langa contractia musculara, biostimularea produce si alte efecte complexe, precum: activarea lipolizei, stimularea microcirculatiei, stimularea circulatiei venoase si limfatice, stimularea productiei de colagen si elastina de la nivelul pielii, etc.
Consumul caloric aferent acestui tip de contractie musculara este de cca. 220 calorii / 30 minute, fiind superior celui obtinut in urma unei sedinte de aerobic sau fitness de intensitate medie.
BENEFICIILE BIOSTIMULARII ULTRATONE:
– reda fermitatea muschilor, chiar si a celor care nu raspund la exercitii fizice sau care nu au fost lucrati niciodata;
– elimina rapid celulita superficiala si profunda;
– stratul adipos se micsoreaza in favoarea masei musculare;
– circulatia sangelui se imbunatateste si intregul corp va fi oxigenat, detoxifiat si regenerat;
– previne osteoporoza;
– pielea va deveni mult mai elastica si mai ferma;
– dispare pofta de dulce;
– creste optimismul si pofta de viata datorita efectului revitalizant asupra intregului corp;
– creste vitalitatea si energia corpului.
VACUUM este unul dintre cele mai eficiente tratamente anticelulitice pentru toate gradele celulitei (de la gradul 1 pana la stadiul de macronoduli), prin care se reuseste spargerea si antrenarea celulelor. Prin vacuum este stimulata circulatia sanguina cu pana la 400%, iar productia de colagen creste cu pana la 130%.

Locație