Modalitate super-usoara pentru tonifiere instant si slabit eficient - remodelare cu DERMOCELL, INAMICUL CELULITEI si depunerilor adipoase! Topeste colaceii, aripioarele si recapta-ti fermitatea pielii cu 5 sau 10 sedinte de 40 minute. Poti efectua pana la 3 sedinte pe saptamana!

Lei 300 În loc de 1.000,00 Lei Cupoane comandate 3 Oraș Bucuresti
Discount 70% Site expirat

informații

Dermocell Expert este inamicul No.1 al celulitei! Trateaza absolut orice stadiu al celulitei (edematoasa, fibroasa, dureroasa) cu rezultate vizibile intr-un timp foarte scurt. Revolutionara tehnologie efectueaza  un masaj transdermic in profunzime ce distruge nodulii celulitici si netezeste pielea, in timp ce tonifiaza si accelereaza circulatia limfatica si sanguina! Astfel sunt eliminate depozitele localizate de grasime, tesuturile sunt defibrozate si este marita elasticitatea pielii!
Prin masajul transdermic efectuat in profunzime, DermoCell Expert  trateaza si previne aparitia celulitei, chiar si pe cea persistenta de gradul IV, elimina depozitele localizate de grasime, defibrozeaza tesuturile si imbunatateste elasticitatea epidermei! Totodata este stimulata sinteza de colagen si contribuie la eliminarea completa a celulitei!

Locație