Remediul natural si eficient impotriva celulitei si cea mai apreciata metoda de relaxare - masajul! Alege 5 sau 10 de sedinte de MASAJ ANTICELULITIC sau de RELAXARE! Imbunatateste-ti tonusul si recapata-ti pofta de viata!

Lei 59 În loc de 345,00 Lei Cupoane comandate 22 Oraș Bucuresti
Discount 83% Site expirat

informații

Oferta este valabila exclusiv pentru doamne si domnisoare!
Masajul de relaxare este o desfatare care creeaza o stare generala de bine, imbunatateste circulatia limfatica si pe cea sanguina, are efect antistres, relaxeaza muschii raniti si suprasolicitati, reduce spasmele si crampele, creste flexibilitatea articulatiilor.
Masajul anticelulitic are drept scop indepartarea celulitei si complexelor pe care aceasta le aduce cu sine. Dintre remediile naturale, masajul ocupa un loc central, si o cale care nu ar trebui evitata. Acesta reprezinta una dintre cele mai bune metode de a scapa de celulita care poate aparea pe abdomen, coapse, fese, uneori pe brate sau in alte locuri de pe corp.
Poti opta pentru eliminarea celulitei prin masajul cu bambus sau anticelulitic, amandoua fiind deosebit de eficiente. Rezultatele optime se obtin dupa circa 10 sedinte!
Masajul anticelulitic poate reduce cu pana la 30% straturile de grasime alterata in aproximativ 10 de sedinte prin spargerea si eliminarea micro si macro nodulilor celulitici.

Locație