Topeste celulita si scapa de colacei cu 12 sau 18 terapii revolutionare, care targheteaza nevoile tale: DermoCell, LipoLaser si Electrostimulare! Niciodata nu a fost mai usor sa iti recapeti silueta tonifiata, cu piele neteda si ferma!

Lei 189 În loc de 510,00 Lei Cupoane comandate 12 Oraș Bucuresti
Discount 63% Site expirat

informații

Aparatul DermoCell Expert trateaza celulita intr-un mod neagresiv pentru organism – fara ca acest lucru sa îi reduca in vreun fel eficienta. Pe parcursul masajului transcutanat cu Dermocell  nu vor aparea echimoze / vanatai pe zona tratata.
DermoCell trateaza adipozitatile, vergeturile, musculatura supratensionata, cât si tulburarile de circulatie periferica. Tratamentul cu masaj transcutanat este cel mai bun tratament anticelulitic deoarece elimina si previne celulita, creste circulatia sanguina si limfatica, reduce drastic cantitatea de toxine in organism, sprijina restructurarea la nivel tisular.
LIPOLASER este o tehnologie de ultima generatie care ajuta la eliminarea grasimii nedorite si a celulitei fara durere, fara vanatai, iar efectele sunt imediate!  De la prima sedinta, scazi 3cm in circumferinta. Laserul de joasa intensitate, considerat "laser rece", este folosit de mai bine 30 de ani in medicina, iar acum este aplicat si in domeniul remodelarii corporale! Acesta topeste tesutul adipos instant.
Este ideal pentru scadere in circumferitna, eliminarea localizata a depozitelor de tesut adipos ( in acele zone in care nu reusita sa scapati de centimetri in plus nici cu diete nici cu sport) si realizeaza totodata o scadere  a coeficientului de masa corporala grasa. De asemenea elimina si aspectul de coaja de portocala.
Electrostimularea arde grasimea, tonifiaza musculatura si efectueaza in acelasi timp un drenaj limfatic estential pentru eliminarea toxinelor din organism.

Locație