Recapata-ti fermitatea pielii si uita de celulita cu 8 sedinte de masaj ANTICELULITIC si 8 sedinte de CAVITATIE si 4 sedinte cu revolutionarul LIPOLASER! Tu nu trebuie sa depui niciun efort, doar vezi rezultatele pe pielea ta! Garantat iti recapeti silueta slim

Lei 249 În loc de 730,00 Lei Cupoane comandate 47 Oraș Bucuresti
Discount 66% Site expirat

informații

Cavitatia, numita si liposuctie virtuala, are foarte bune rezultate in slabirea localizata, tonifierea pielii si diminuarea tesutului adipos. Sunt utilizate unde cavitationale (unde acustice de joasa frecventa si intensitate mare) ce creaza un efect de vid in profunzimea pielii (se creeaza bule cavitationale) determinand dilatari si compresii ale celulelor grase si in final spargerea lor.
Lupta eficient impotriva celulitei si aspectului de coaja de portocala prin masaj anticelulitic! Miscarile precise si energice efectuate de maseuri activeaza circulatia sangvina si limfatica si ajuta pielea sa isi recapete elasticitatea. Dupa cateva sedinte celulita este mult diminuata iar daca vii la masaj regulat, poti scapa in totalitate de ea.
 
LIPOLASER este o tehnologie de ultima generatie care ajuta la eliminarea grasimii nedorite si a celulitei fara durere, fara vanatai, iar efectele sunt imediate!  De la prima sedinta, scazi 3cm in circumferinta. Laserul de joasa intensitate, considerat "laser rece", este folosit de mai bine 30 de ani in medicina, iar acum este aplicat si in domeniul remodelarii corporale! Acesta topeste tesutul adipos instant.
Este ideal pentru scadere in circumferitna, eliminarea localizata a depozitelor de tesut adipos ( in acele zone in care nu reusita sa scapati de centimetri in plus nici cu diete nici cu sport) si realizeaza totodata o scadere  a coeficientului de masa corporala grasa. De asemenea elimina si aspectul de coaja de portocala.

Locație