Tu esti propria ta fantana a tineretii! Terapia Vampir Plasmolifting si mezoterapia conventionala sunt secretul 100% natural pentru un ten reintinerit si ferm, fara riduri, cicatrici si cearcane. Capata un look de vedeta cu tratmentul din propriul tau sange, fara riscuri si fara complicatii!

Lei 350 În loc de 700,00 Lei Cupoane comandate 61 Oraș Bucuresti
Discount 50% Site expirat

informații

In ce consta tratamentul? Se recoltează 1-2 eprubete de sange, se proceseaza la centrifuga pentru a selecta plasma cu trombocite (celule ce contin factorii de crestere si reparare), se introduce in zona dorita prin injectare directa si prin microneedling dupa aplicarea prealabila a unei creme anestezice. Toata procedura se efectuează in fata pacientului cu produse de unica folosinta pentru ca acesta sa aiba siguranta administrarii propriului sange.
Terapia vampir este indicata pentru revitalizarea pielii lipsita de tonus si elasticitate, deshidratata, cu riduri fine sau profunde, pete pigmentare, pori dilatati, cicatrici post-acnee. Are efecte spectaculoase impotriva ridurilor din jurul ochilor si impotriva cearcanelor.
Rezultatele sunt vizibile la o saptamana de la prima sedinta. Se recomanda efectuarea unei serii de 3 sedinte la interval de 2-3 saptamani pentru efecte durabile si ulterior o sedinta/an pentru intretinere.
In sectiunea DESCRIERE gasesti totul despre riscuri si contraindicatii.

Locație