Amelioreaza tulburarile induse de stress, migrenele si durerile de spate cu TERAPIA YUMEIHO, metoda de indreptare a coaxelor, masaj si presopunctura! Alege 1 sau 2 sedinte de 50 minute si garantat te vei simti revigorat, cu o stare generala buna si plin de energie!

Lei 49 În loc de 100,00 Lei Cupoane comandate 37 Oraș Bucuresti
Discount 51% Site expirat

informații

Terapia Yumeiho ajută la ameliorarea sau eliminarea afecțiunilor precum:
- Ischialgia
- Lumbago (dureri din zona lombară)
- Dureri articulare din zonele genunchilor, gleznelor, a șoldurilor, etc.
- Migrene
- Rigiditate musculară
- Constipație sau diaree
- Dureri menstruale
- Afecțiuni ale ficatului, stomacului sau a intestinelor
- Hipertensiunea sau hipotensiunea
- Distrofie musculară
- Reumatismul etc.
Ca terapie de prevenire a bolilor, Yumeiho ajută la menținerea sănătății fizice și psihice.
TERAPIA YUMEIHO consta in aplicarea metodica a unui ansamblu complex de procedee manuale si exercitii fizice in scopul restabilirii echilibrului functional al organismului uman, astfel fiind eliminate sau ameliorate o gama variata de tulburari care pot genera atat imbolnaviri acute cat si suferinte cronice.
Desi este o metoda conceputa pentru a fi aplicata preponderent in scop preventiv se numeste totusi terapie Yumeiho deoarece telul principal al acesteia este tratarea sau diminuarea cauzelor tulburarilor functionale care, in timp, pot genera suferinte cronice. De asemenea Terapia Yumeiho poate fi aplicata si in scopul prevenirii sau incetinirii evolutiei suferintelor deja prezente.
Procedeele terapeutice manuale, aplicate in scop profilactic sau corectiv in cadrul terapiei Yumeiho, constau in: tehnici de manipulare osteo-articulare si gimnastica mio-articulara pasiva; procedee de puncto-terapie (in principiu similare celor utilizate in presopunctura si reflexoterapie); tehnici si procedee speciale de masaj; elemente de stretching (intinderi, elongatii); metode de corectare respectiv echilibrare a posturii, ale mersului si staticii; exercitii de optimizare a biomecanicii aparatului locomotor, etc.

Locație