Scapa de riduri cu cea mai eficienta metoda, injectare BOTOX! 25 unitati si mezoterapie cu acid hialuronic, 5 ml sau 50 unitati Botox® Vistabel pe 1, 2 sau 3 zone, anestezie, consult si control dupa 2 saptamani! Procedura efectuata de medic estetician, cu efect ce dureaza pana la 6 luni!

Lei 398 În loc de 900,00 Lei Cupoane comandate 17 Oraș Bucuresti
Discount 56% Site expirat

informații

Folosita initial in scop terapeutic (in neurofiziologie, pentru corectarea strabismului etc), aceasta toxina si-a facut loc si in chirurgia cosmetica, avand rezultate spectaculoase in intinerirea regiunii tratate cu pana la 5-10 ani.
BOTOX® Vistabel este omologata atat pe piata americana cat si pe piata Europei de Vest, cf. medic Viviana Iordache  in interviul realizat pentru Medlive si este singura toxina botulinica de tip A care are aprobarea Ministerului Sanatatii in Romania. Fiola produsa de compania americana Allergan este disponibila in Romania sub numele comercial de BOTOX® VISTABEL.
Botox Vistabel este special conceputa pentru tratarea ridurilor din zona  intersprancenara (glabela), dar da rezultate foarte bune si in tratarea zonei din jurul ochilor ("laba gastii") sau a fruntii. Este recomandata tratarea tuturor acestor zone pentru un aspect proaspat si vizibil intinerit.  Prin tratarea unei singure zone, tenul tau nu va avea un aspect uniform, zonele netratate atragand mai mult atentia prin ridurile lor, iar impresia pe care o vei lasa nu va fi cea dorita de tine !
 
Este bine de stiut ca toxina botulinica administrata corect (de catre medicul dermatolog) nu paralizeaza zona, cum sunt multe cazuri in mas-media, ci relaxeaza pielea de deasupra zonei injectate, ca tu sa capeti un aspect proaspat si tanar- cf. medic Viviana Iordache (interviu realizat pentru Medlive).
Mezoterapia se realizeaza cu un cocktail  de substante ce are ca ingrediente principale acid hialuronic, 12 vitamine, 24 aminoacizi, 6 saruri minerale, 3 coenzime. Cocktailul cu fiola Mesohyal este adaptat nevoilor fiecaruri pacient: hidratare, reintinerire, redarea luminozitatii pielii,  tonifiere, etc.. 
Mezoterapia clasica este o procedura realizata printr-o serie de injectii superficiale cu un pistolet ce perminte o injectare uniforma, precisa si cu eficienta sporita.
Procedurile din pachet sunt efectuate de Dr Elena Martin, medic estetica medicală ,ce a participat la numeroase cursuri de formare profesionala si a primit numeroase premii. Printre cele mai importante cursuri si traininguri se numara Microvascular Training Course, facut la Mayo clinic este primul spital din SUA si cursul Free Flap Microsurgery din Berlin. In sectiunea Descriere, gasiti toate detaliile formarii sale.

Locație