Te-ai saturat de dieta ratate si efectul yo-yo? Slabeste sanatos cu ajutorul medicului! Formula sigura propusa de un specialist endocrinolog include evaluare completa, investigatii, analize si ecografie abdominala si program personalizat de nutritie stabilit in 8 sedinte. Trebuie doar sa vrei!

Lei 519 În loc de 900,00 Lei Cupoane comandate 23 Oraș Bucuresti
Discount 42% Site expirat

informații

Obezitatea, considerata boala secolului este un factor de risc cu impact semnificativ in afectiuni precum hipertensiunea arteriala, dislipidemii, boala coronariana, diabetul zaharat, diverse forme de neoplasm, tulburari respiratorii, infertilitate. Riscul acestor afectiuni scade foarte mult sau chiar dispare o data cu scaderea ponderala.De aceea, obiectivul alimentatiei contemporane ar trebui sa fie pastrarea starii de sanatate, iar felul in care percepem alimentatia si alegerile pe care le facem in fiecare zi au un impact major asupra acestui lucru.
Desi suntem asaltati cu sfaturi despre nutritie in media, in multe situatii nu stim exact cum sa asociem alimentele, cand sa le consumam si in ce cantitati. Acest lucru se intampla deoarece alimentatia fiecarei persoane ar trebui sa fie individualizata in functie de scopul pe care il are (scadere ponderala, mentinere sau chiar crestere in greutate), obiceiurile si preferintele alimentare, starea de sanatate.
Scopul nostru este de a veni in ajutorul persoanelor care doresc sa slabeasca, sa se mentina si sa manance sanatos, cu ajutorul unor programe individualizate, centrate pe necesitatile si preferintele alimentare ale pacientului.
Este deosebit de important de retinut ca primul pas catre greutatea dorita si implicit a sanatatii organismului este vointa, iar medicul care coordoneaza acest program este alaturi de dumneavoastra pentru a nu v-o pierde.

Locație