ACNEEA, cosmarul de zi cu zi, acum rezolvat. DEFINITIV! Noua revolutie in terapia acneica: EXTRACORPOREAL COLD LASER PHOTOPHERESIS - o tehnica de avangarda, cautionata cu o fabuloasa rata de succes de peste 91%. Singurul laser galben din Europa si pentru prima data, cu rezultate definitive!

Lei 650 În loc de 980,00 Lei Cupoane comandate 14 Oraș Bucuresti
Discount 34% Site expirat

informații

Inainte de inceperea sedintei de tratament, pielea se va conditiona prin aplicarea unui GEL CU PROPRIETATI REACTIVE (ACID 5-AMINOLEVULINIC, IN FORMA LIPOZOMALA); dupa infuzarea sa si formarea unei cruste specifice (lucru ce poate pana la 3 ½ ore), se poate incepe lucrul pe zona de interes: radiatia laser este absorbita (aproape) instantaneeu si face ca celulele bolnave sau debile biologic – sensibilizate in faza anterioara, sa devina extrem de reactive prin expunerea la PRIMUL LASER GALBEN DIN LUME (589 nm.) si sa fie distruse selectiv.
Intreaga piele beneficiaza de pe urma unui asemenea tratament: radiatia laser, actionand asupra fibrelor de colagen din peretele foliculilor pilosi, le contracta; daca ele au initial o forma spiralata, odata cu contractarea, ele se scurteaza, determinand implicit si o MICSORARE DE VOLUM A ACESTUIA … iar un folicul pilos mai mic nu inseamna altceva decat acumularea unui CONTINUT MAI MIC DE SEBUM, ABSOLUT INSUFICIENT PENTRU DEZVOLTAREA ORICAREI STARI ACNEICE.
Apoi, utilizarea laserului galben este de o EFICIENTA ZDROBITOARE IN DECONTAMINAREA BACTERIANA si ELIMINAREA ACUMULARILOR care produc si intretin boala acneica, REDUCAND ASTFEL (aproape) LA ZERO POSIBILITATEA DEZVOLTARII UNOR INFECTII ULTERIOARE / RECIDIVE LA DISTANTE MARI DE TIMP.
Este o procedura ce nu implica restrictii, indiferent de tipul de piele, varsta pacientului sau gradul de afectare, si nu dezvolta nici un fel de efecte secundare, mutagene ori cancerigene.
Sedintele sunt bine tolerate si deloc nedureroase; in final, trebuie precizat ca toti parametrii terapeutici (dozarea intensitatii si mentinerea lungimii de unda corespunzatoare) sunt monitorizati in permanenta de un computer de mare putere, eliminandu-se astfel orice posibilitate de producere a unor arsuri, iritatii sau exfolieri cutanate accidentale.
IN MEDIE, UN CICLU COMPLET DE TRATAMENT PRESUPUNE 3-5 SEDINTE, DISTANTATE LA 15-20 ZILE, UNA FATA DE ALTA.

Condiții de utilizare

 

Locație