Sinaia, Palace 4*, conditii deosebite! Cazare 1- 5 nopti pentru 2 persoane in camera dubla cu mic dejun. Oferta valabila de luni pana duminica pana pe 22 decembrie!

Lei 290 În loc de 450,00 Lei Cupoane comandate 11 Oraș National
Discount 36% Site Valabil încă 32 de ore

informații

Se verifica instant disponibilitatea hotelului!
Selecteaza perioada, numarul de persoane si apasa butonul cumpara! Plata si rezervarea se fac pe loc, si primesti confirmarea rezervarii pe email. Simultan hotelul primeste acelasi email, prin urmare nu este nevoie sa trimiti email/voucher catre hotel.
Pentru oferta personalizata (numar diferit de nopti, alt tip de camera) contacteaza-ne pe e-mail, pe chat sau telefonic (0317828583/ 0317828585) precizand perioada dorita, nr de camere, nr de persoane (adulti respectiv copii)!
Camerele dotate cu televizor cu ecran plat, televiziune prin cablu, minibar, acces la internet, uscator de par, baie cu cada, au un aer aparte conferit de mobilierul de lux si designul ce aminteste de filmele din Belle Epoque.
Restaurantul Palace va pune la dispozitie intr-o ambianta deosebita o larga varietate de preparate culinare din bucataria traditionala romaneasca si internationala. Bauturile rafinate vin din toata lumea, iar vinurile sunt alese din cele mai reprezentative podgorii.
De ce sa alegi Sinaia? Peisajele superbe, conditii deosebite de cazare si multe optiuni de petrecere a timpului liber constituie atuurile ei! Trasee montane, telecabina, renumitele castele Peles si Pelisor, Manastirea Sinaia si Casa Memoriala George Enescu, dar si numeroase localuri  pentru a petrece serile, te asteapta aici.

Locație