Gata cu scuzele si amanarile! Dobandeste corpul pe care ti-l doresti cu 24 sau 40 proceduri: Dermocell, Electrostimulare, Fast Slim, Impachetari la cald! Rezultate garantate la elegantul salon Body Secrets!

Lei 148 În loc de 980,00 Lei Cupoane comandate 100 Oraș Bucuresti
Discount 85% Site expirat

informații

Revolutionarul aparat DermoCell Expert distruge celulita instant! Straturile de grasime sunt defibrozate iar adipocitele sunt mai usor de eliminat, retentia de apa si toxinele sunt reduse la minim, iar drenajul limfatic este accelerat. Prin accelerarea microcirculatiei locale, tratamentul cu DermoCell permite refacerea tesutului atrofiat si imbunatateste tonicitatea musculaturii.
Electrostimularea si Fast Slim iti tonifica musculatura, echivaland cu zeci de ore de antrenament intens in cateva zeci de minute.
Impachetarile la cald  sunt eficientate atat pentru combaterea celulitei cat, pentru scaderea in centimetri si eliminarea toxinelor din organism.
Salonul Body Secrets, situat pe Corneliu Coposu este un salon elegant cu personal bine pregatit. Noua ne-a placut foarte mult salonul si ti-l recomandam si tie!
Te invitam sa afli ai multe detalii despre procedurile incluse in acest pachet si beneficiile aduse de acestea in sectiunea DESCRIERE.

Locație