Full body slimming cu Criolipoliza, pana la -12 grade! Alege mega-pachete cu 4, 8 sau chiar 12 aplicari criolipoliza, completate de Laser Soft, Presodrenaj + Bonus: XBody! Elimini definitiv pana la 40% din stratul adipos!

Lei 319 În loc de 999,00 Lei Cupoane comandate 89 Oraș Bucuresti
Discount 68% Site expirat

informații

Sedinta de criolipoliza presupune aplicarea unui capat de aparat pe zona tratata ce raceste suprafata respectiva pana la  -12 grade, dar in acelasi timp protejeaza nervii, epiderma si tesutul muscular. Celule adipoase astfel racite intra astfel in apoptoza (forma a mortii celulare programate, proces prin care celulele declanșează propria lor auto-distrugere ca raspuns la un anumit semnal) si sunt eliminate gradual, reducand grosimea stratului de grasime.
Printr-o singura aplicare sunt distruse pana la 100 de milioane de celule grase, iar tu scazi cu 1-2 masuri la haine. Tratamentul este total nedureros si se lucreaza la nivelul stratului de grasime fara a afecta pielea. Rezultatele incep sa fie vizibile dupa 15 zile, dar rezultatul maxim se atinge dupa 6 saptamani, cand au fost eliminate din organism toate celulele distruse. Dupa 3 sedinte se pot pierde 2 masuri la fusta sau pantaloni.

Locație