Predeal 3* valabil tot anul 2017 cu super pret! 2 nopti de cazare pentru 2 persoane, in camera dubla, cu mic dejun bufet, acces gratuit jacuzzi si fitness si discounturi surpriza! Oferta valabila D-V, in perioada 23.02 - 20.12.2017!

Lei 265 Cupoane comandate 56 Oraș National
Discount 0% Site expirat

informații

Se verifica instant disponibilitatea hotelului!
Selecteaza perioada, numarul de persoane si apasa butonul cumpara! Plata si rezervarea se fac pe loc, si primesti confirmarea rezervarii pe email. Simultan hotelul primeste acelasi email, prin urmare nu este nevoie sa trimiti email/voucher catre hotel.
Hotel Belvedere este amplasat intr-un peisaj deosebit, inconjurat de privelistea unica a Muntilor Bucegi, Postavarul si Piatra Mare.
Camerele hotelului au  un ridicat grad de confort, fiind dotate cu telefon, balcon, cablu - tv , frigider.
Restaurantul hotelului, recent renovat si modernizat, dispune de un  Salon Clasic, cu un cadru elegant avand o capacitate maxima de 200 locuri si de un Salon Modern, cu o capacitate maxima de 80 locuri unde se pot organiza petreceri private.
Spa Belvedere este locul ideal pentru frumusetea trupului si a spiritului, un spatiu reconfortant, special creat pentru tine... o atmosfera de relaxare si armonie!
Va rugam sa cititi cu atentie Conditiile de Utilizare ale voucherului.

Locație