Control periodic esential! Diagnosticul bolilor cu transmitere sexuala: analize de laborator, consultatii medic specialist dermato-venerologie, urologie (barbati) sau ginecologie (femei) si interpretare analize!

Lei 115 În loc de 389,00 Lei Cupoane comandate 32 Oraș Bucuresti
Discount 70% Site expirat

informații

Analizele din pachet indica prezenta/lipsa unor virusi extrem de periculosi (cum este virusul HIV, hepatitele sau sifilisul) in organism, dar a caror descoperire timpurie poate ameliora efectele lor si proteja persoanele din jur. Pentru ca este un pachet destinat depistarii, aceste analize sunt de screening (teste rapide), prin care puteti afla daca sunteti sau nu infectat cu vreunul dintre acesti virusi.
Pentru depistarea infectiilor bacteriene transmise pe cale sexuala, pachetul cuprinde si un examen bacteriologic al secretiei: vaginale pentru femei,  uretrale pentru barbati.
In plus, pentru un diagnostic sigur, analizele sunt insotite consultatii de specialitate: Dermato-Venerologie + Ginecologie/Urologie.
Medicii implicati in acest program:
Dr. Constantin Stoian
Medic Specialist Dermato-Venerologie. Participare la campaniile de preventie a cancerului de piele Euromelanoma Day 2012 si 2013. Competente in dermato-cosmetica, dermatoscopie şi laser-terapie (Excimer, Fraxel). Participare la studii clinice privind medicatia in psoriazis si medicatia in infectiile cutanate.
Dr. Alina Ion
Medic Specialist Obstetrica-Ginecologie, Competenta in Colposcopie, Ecografie obstetricala si ginecologica, Planning familial
Dr. Stefan Gutue
Medic Specialist Urologie. Competente in litotritie extracorporeala si ultrasonografie generala. Cu o vasta experienta dobandita in cadrul Spitalului Clinic de Urologie „Theodor Burghele”, Bucuresti, dr. Stefan Gutue are o bogata activitate stiintifica, fiind autorul a mai multe articole de specialitate.

Locație