Patratele instant cu MihaBody Tech! Abonament nelimitat 1 luna, cu antrenor personal, analiza corporala gratuita si dieta personalizata. Incepe antrenamentul acum! Lucrezi 90% din musculatura intr-o singura sedinta, scapi de cm in plus si obtii silueta perfecta la Body Tech EMS Training!

Lei 319 În loc de 900,00 Lei Cupoane comandate 32 Oraș Bucuresti
Discount 65% Site expirat

informații

Succesul este vizibil si poate fi atins cu usurinta. Muschii se contureaza foarte bine, forta si rezistenta cresc, corpul isi recapata frumusetea, mobilitatea se imbunatateste, toate acestea generand o stare generala de bine.
Antrenamentele se bazeaza pe o metoda care a fost deja folosita in Astronautica si de Medicina Sportiva: EMS training, o stimulare musculara extrem de inovatoare. Studiile de la Universitatea de Sport din Köln si de la Universitatea din Bayreuth au dovedit eficienta acestui antrenament, observam zilnic beneficiile impresionante.
Eficienta echipamentului german Miha Bodytec a fost dovedita in numeroase studii. Astfel in numai 6 saptamani barbatii scad 2.3 cm din circumferinta abdominala, iar femeile pierd 1,5 cm de pe abdomen si coapse.
Rezultatele obtinute sunt tonifierea tesutului conjunctiv si a musculaturii bratelor, a abdomenului si a picioarelor, reducerea nivelului de grasime chiar si in zonele dificile, imbunatatirea circulatiei in tesut si in musculatura.
Ampli Train este o tehnologie germana EMS, extrem de performanta ce realizeaza un antrenament intens pe baza activarii electrice a muschilor!
Aparatul contine 40 de programe diversificate cu 3 secvente.  Tehnologia este dotat cu un cititor tip card cu cip cu care se poate citi numele clientului, numarul de antrenamente, programele efectuate de catre client pe zi. Cu AmpliTrain slabesti, tonifiezi si iti modelezi corpul cu cel mai mic efort necesar si in cel mai scurt timp posibil.
 

Locație